Veilig en vertrouwd, gewoon ouderwets goed, voor de juiste pet, wandelstok of hoed.
 
Heeft uw bewoner interesse in een leuke hoed, pet of een wandelstok?  Maar kan hij of zij niet door immobiliteit of een andere reden? Of men vindt het toch lastig om iets online te kopen zonder daadwerkelijk iets te te passen of uit te proberen. Dan hebben wij voor u  De bezorg aan huis service. Wij komen aan huis. Net zo makkelijk en comfortabel. Waar men kan passen en uitproberen, zonder de deur uit te hoeven, gewoon lekker thuis! Wij nemen de door de klant gewenste hoeden, petten en/of wandelstokken mee, en nemen voor de klant alle tijd. Dit is geheel vrijblijvend. Het enige wat wij vragen is een redelijke bijdrage in de bezorgservice*.

Hoe werkt het? Hoeden en petten:                                                                                

U zoekt de gewenste hoeden en of petten uit op onze website   of u maakt uw wensen telefonisch kenbaar, met de gewenste maat als dat bekend is.
Weet u dit niet, u kunt altijd eerst het hoofd even opmeten. Dan hebben we al een aardige benadering. Weet u het nog niet helemaal zeker, geen probleem. We nemen dan meerdere maten mee als deze voorradig en leverbaar zijn. U kunt dan een afspraak met ons maken, via de telefoon of per mail. Wij spreken dan samen af wanneer en hoe laat we bij u komen met de gewenste hoed (en) en/of pet(ten)

 Hoe werkt het? Wandelstokken:

U zoekt de gewenste stok(ken) uit op onze website     U kunt dan een afspraak met ons maken, via de telefoon of per mail. Wij spreken dan samen af wanneer en hoe laat we bij u komen met de gewenste stok(ken).

*Hiervoor vragen wij alleen een redelijke bezorgservice bijdrage.
Wij komen vooralsnog eerst langs in een straal van ca. 30 km rond Hoogeveen.


Wilt u meer info? Of wilt u een afspraak maken?